Kuinka mukaan?

Jos olet täysi-ikäinen ja kiinnostunut Takamura-ha Shindō Yōshin Ryūn harjoittelusta, ota ensin yhteyttä Mikaan tai Nikoon. Sovi heidän kanssaan haastattelu, minkä jälkeen voit seurata yhdet harjoitukset ilman mitään velvoitteita. On suositeltavaa, että sinulla olisi jotain aikaisempaa kamppailulajitaustaa.

Mikäli haastattelun jälkeen saat alustavan luvan osallistua harjoituksiin, voit kokeilla lajia enintään puolen vuoden kokeilujakson ajan. Kokeilujakson aikana aikana ohjaajat arvioivat, onko sinulla riittävä luonne, omistautuminen, taidot ja temperamentti liittyä dōjōn viralliseksi oppilaaksi. Dōjōlla on viime kädessä oikeus päättää harjoittelusi jatkumisesta missä tahansa vaiheessa kokeilujakson aikana.

Perinteisen japanilaisen koryū-dōjōn oppilaaksi liittyminen vaatii vakaata sitoutumista. Toisin kuin moderneissa kamppailulajeissa, perinteisen japanilaisen koulukunnan oppien harjoittelu ei ole hyödykettä, vaan se on sinulle osoitettu suuri luottamus. Näin ollen hyväksytyksi tulemista Shindō Yōshin Kai -järjestöön tulisi pitää harvinaisena etuoikeutena eikä vapaa-ajan harrastuksena.

Emme järjestä junioritoimintaa emmekä lajin peruskursseja.

Mika – 044 555 6452
Niko – 045 320 8199

TSYR Nagaregawa dōjō:n jäseniä